First Class Support

We're here if you need help


Sydweb använder ett flexibelt mailsystem som ger slutanvändare en trygg och säkert Email lösning.


POP, SMTP, IMAP and Webmail.


Med dom olika ansl, möjligheterna så kan du läsa och skicka dina email i Mobilen, Webläsaren eller något av alla email program som finns. Du som kund hos Sydweb kan via Webmailen få redan på dom inställningarna som gäller för er.


Mobil Webmail.


En helt ny mobil Webmail infördes nu i år, en klient utformad exklusivt för smartphones och surfplattor som är lätt och stödjer svep scrollning. Den mobila klienten kan nu också automatiskt logga in dig, så att du kan komma åt din inkorg och kontakter snabbt. Du kan nu också tilta skärmarna så att det blir ännu lättare att läsa stora mail på din mobila enhet.


Mobil Webmail Anteckningar & Kalender.


Med den nya uppdaterad versionen av den mobila Webmail klient så inkluderar vi stöd för anteckningar och kalenderfunktioner.


Enhets Igenkänning.


Webmailen är nu enhet`s medveten och kommer att ge alla Apple-användare en länk för att konfigurera Mail, Kalender & kontakter automatiskt för dom. När en iPhone-användare försöker komma åt Webmail visas en ikon tillhandahålls inom Webmail klienten för att automatiskt konfigurera iPhone-epost, kalender, anteckningar och kontakter.


Förbättrad Anti-Spam.


Vaktar din inkorg för oönskade skräppost med hjälp av anti-spam funktioner, inklusive SPF, Bayesian filtrering, Greylisting, DKIM och URL-svartlista innehållsfiltrering, vilket förhindrar spammare "smide" e-postadresser för att skicka skräppost. Andra anti-spam funktioner inkluderar; DNS svartlistning, global filtrering, PTR-post kontroll och mycket mer.


Anti-virus Skydd.


Sydweb Skyddar ditt system från virus! Vi letar aktivt för att skanna och ta bort virus på alla inkommande eller utgående meddelanden.
Powered by WHMCompleteSolution

Språk:
Copyright © 2018 - Ystad IT-Support AB - All Rights Reserved